27 Νοε 2016

Face Serum ★ Aloe plus



Τι είναι το serum;

Το serum είναι ένα προϊόν φροντίδας του προσώπου, πλούσιο σε δραστικά συστατικά. Συνήθως έχει κρεμώδη υφή ή μορφή gel και εφαρμόζεται πριν την ενυδατική σας κρέμα. Το να χρησιμοποιείτε ένα serum είναι απαραίτητη κίνηση όταν αισθανθείτε το δέρμα σας να έχει μεγαλύτερες ανάγκες και θέλετε να ενισχύσετε τα αποτελέσματα των προϊόντων που ήδη χρησιμοποιείτε. Το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι η επιπλέον ενυδάτωση που θα χαρίσει στο δέρμα σας και η βελτίωση που θα δείτε στο δέρμα σας σίγουρα θα είναι θεαματική!


Λίγα λόγια για να γνωρίσουμε την Aloe Plus καλύτερα :

Η ελληνική Aloe Plus παράγει φυσικά καλλυντικά με την δύναμη της βιολογικής Αλόης! Η εταιρία Kappas Aloe Plus LTD αναπτύσσει και προωθεί στην αγορά μία μοναδική σειρά καλλυντικών προϊόντων, η οποία είναι βασισμένη εξ ολοκλήρου στις ευεργετικές ιδιότητες της ALOE VERA, γνωστή από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες.

Το face serum της Aloe Plus

Πρόκειται για ένα serum προσώπου που ελαττώνει άμεσα τις ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο, τη ρινοχειλική περιοχή και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου και αναδομεί την επιδερμίδα. Προσφέρει άμεση και φυσική ενυδάτωση της επιδερμίδας αφήνοντας την λεία και απαλή. Ιδανικό για χρήση σε θαμπές και κουρασμένες επιδερμίδες αλλά και για την αντιμετώπιση της ακμής.

Περιέχει μαστίχα, πράσινο τσάι, υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους & βιολογική αλόη σε συγκέντρωση 93%.

Μαστίχα: ισχυρή αντιξειδωτική-αντιγηραντική δράση, βοηθά στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας, χαρίζει λάμψη, ελαστικότητα & νεανική όψη.
Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: ισχυρή αντιγηραντική δράση, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, προσφέρει επαρκή ενυδάτωση & διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης.
Υαλουρονικό οξύ: κύριο δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού, φυσιολογική λειτουργία των ιστών & αναγέννηση τους, συμβάλει στην αντιγήρανση & μαθιά ανυδάτωση του προσώπου.

(Πηγή: www.inatural.gr)

Προμηθεύτηκα το συγκεκριμένο προϊόν από το ηλεκτρονικό φαρμακείο Inatural . Η συσκευασία του περιέχει 100ml προϊόντος και κοστίζει 7,04 €. Η μυρωδιά του είναι ελαφριά αλλά ταυτόχρονα αναζωογονητική. Πρωί και βράδυ απλώνω μια μικρή ποσότητα με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ. 

Έχω λατρέψει το συγκεκριμένο προϊόν γιατί:

💗 Έχει λεπτόρρευστη υφή υγρού gel, απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
💗 Δεν βαραίνει την επιδερμίδα μου.
💗 Χαρίζει σφριγηλότητα.
💗 Καταπολεμά τα σημάδια κούρασης.
💗 Νιώθω την επιδερμίδα μου όμορφη γεμάτη φρεσκάδα κάθε στιγμή!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Aloe Plus θα βρείτε εδώ .

Μέχρι το επόμενο post...σας φιλώ 💋💋💋 με αγάπη !

2 σχόλια:

  1. Πολύ οικονομικό και σε τεράστια ποσότητα! Συνήθως οι οροί προσώπου, έρχονται σε συγκευασίες των 30 ml! Θα το αναζητήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by So Woman. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design